Flickvännen gav honom ett ultimatum! Välj mellan mig och hunden!!?? Hans svar är OTROLIGT!

Detta par vill flytta ihop, men hon tycker inte om djur. Och det värsta är att hon inte förstår varför det ska vara så svårt att göra sig av med hunden. Därför ger hon sin pojkvän ett ultimatum: det är antingen hunden eller henne. Det sätter den stackars killen i en svår sits . Mannen, som vill vara anonym, efter att ha tänkt länge på situationen, fattar han ett beslut. Sedan lägger han  en annons på ”Craigslist” (en annonssida i USA ). Det här var hans ord och de är minnesvärda:

Så här säger han:

Gratis till ett älskande hem

Min flickvän tycker inte om min hund Molly.

Så jag måste skaffa ett nytt hem till henne. Hon är renrasig och från ett bra hem och jag har haft henne i fyra år. Hon gillar att leka lekar. Inte helt rumsren tyvärr.

Hon har långt hår så det är det mycket jobb med. Naglarna också och de gillar hon att få fixade ofta. Hon är vaken hela natten och gnäller, men hon sover på dagen när jag jobbar. Hon äter bara den bästa, dyraste maten.

Hon kommer ALDRIG att möta dig i dörren när du kommer hem, och kommer aldrig ge dig hennes fulla kärlek när du är nere och mår dåligt. Hon bits inte men hon kan vara riktigt elak.

Så…..om någon är intresserad av min 30 år gamla, själviska lycksökande flickvän? Kom och hämta henne!

Jag och min hund söker desperat efter ett nytt hem till henne!

Det här var ju något av det bästa jag har läst, dela det gärna med dina vänner!