Norske Andre tröttnade på upprepande fråga i kassan – skaffade en briljant tatuering!

Många kassörer och kassörskor känner nog igen sig i norske Andre Kylleviks fall – att ständigt behöva upprepa samma frågor hela tiden. Andre, som jobbar på mataffären Rema 1000 i Haugesund i Norge, löste det hela med en alldeles briljant idé!

Den underbara tatueringen har gjort att han slipper att ställa en av de absolut vanligaste frågorna som man måste påminna kunderna om ständigt.

Andre har nämligen tatuerat in ”Skal du ha pose?” på sin vänstra arm, som är motsvarigheten till ”Skall du ha påse?” på svenska. Må hända att hans tatuering är lite udda och att han kanske ångrar den när han blir äldre, men snacka om att få en effektiv kassakö!

Andre Kyllevik säger till norska TV Haugaland att han har fått väldigt mycket respons på tatueringen. Han fortsätter och förklarar att han fick användning av tatueringen för första gången när en döv kund kom in.

Jag och chefen hade skämtat lite löst om det. Ifall det kommer en kund med hörselproblem, så hade det i alla fall varit en god idé”, fortsätter Andre i intervjun.

Här är hans tatuerade vänsterarm.

Han berättar vidare i intervjun att han hittills inte har behövt slänga fram armen så ofta, men visst fungerar armen när det väl sker!

Vad tycker du om Andres idé? Succé eller något han kommer att ångra framöver? Dela gärna med dina vänner på Facebook så de också får ta del av Andres tatuerade arm!