VALP kollar hans kompis äta sin favorit rätt. När hans ägare låter honom ha en bit? Såååå Roligt!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,107244″ ap yos ]

Glass är en av de få matvaror som de flesta inte kan säga nej till. Den delikatessen är perfekt en var sommar dag då du vill bli ned kyld!

Självklart, så älskar även hundar det med! Fast vi avråder fån att ge hundar mjölkprodukter om de skulle vara laktos intoleranta. Men många ägare känner att det är okej att ge sina valpar glass ibland – så länge det är vanilj och inte choklad!

Daisy och Cooper är två hundar som älskar sin vanilj glass, och deras ägare älskar att se på när dem äter det! Varför? För att dessa söta valpar har två väldigt olika sätt att äta denna kalla delikatess.

 

Deras ägare kör upp till McDonald’s drive-thru och köper vanilj glass – och hundarna stirrar hungrigt på det innan hon låter Daisy få äta först.

Medans Cooper stirrar hungrigt på glassen och väntar ivrigt att få sig en bit. Det ser ut som ägaren favoriserar, men det är en bra anledning varför Daisy får gå först. När hon fått sin bit, så rör sig konen mot den andra valpen, och vips så är den borta! Cooper har slukat hela glassen i ett nafs!

Snälla DELA om detta klipp får dig att skratta!