Sköterskan vet inte att hon är filmas. Vad hon gör mot den gamla kvinnan CHOCKAR alla!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,119324″ ap yos floating=”2″ ]

Efter en livstid av hårt arbete, för vår familj och för våra barn, hoppas vi alla att pensionen kommer att bli en trevlig tid. Många människor behöver hjälp, när de är äldre och inte kan leva ensamma. Då får man ofta bo på vårdhem, äldreboenden, sjukhem och liknande.

Camille Parent från Peterborough i Ontario, Kanada blev tvungen att tillgripa denna lösning, eftersom han inte hade tid att ta hand om sin sjuka gamla mor själv.

Han tyckte inte om idén alls. Hur skulle sjuksköterskor kunna ge hans mamma den vård hon behövde? Camilles mamma lider nämligen av Alzheimerz.

En dag upptäckte han något chockerande: hans mor hade ett blåmärke i ansiktet. Vad hade hänt? Ingen på vårdhemmet kunde ge honom ett svar.

Detta chockade honom så mycket att han bestämde sig för att ta reda på svaret själv. I hemlighet köpte han en Nannycam, en dold kamera som vanligtvis används för att övervaka barnvakter och barn, och placerade den i mammans rum. När Camille såg vad kameran hade filmat, kunde han inte tro det!