Se hundens underbara glädjefnatt när han får känna på gräs första gången! Vilken lycka!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,109110″ ap yos ]

Det finns de människor som aldrig borde ha ett djur i sina ägor. Men sen finns det också den andra typen av människor, som gör gott för utsatta och plågade djur. Hunden Liszka är en av alla dessa hundar som har blivit vanskött, men när räddningen äntligen kommer är lyckan total hos hunden!

Liszka tvingades att växa upp instängd i en minimal och rostig bur, där hon fick leva om dagarna i sin egen avföring och saknade trygghet helt och hållet. Detta var det enda liv som Liszka visste. Det hade gått så långt att hennes muskler hade börjat förtvina eftersom hon aldrig fick några riktiga promenader.

När en djurräddningsorganisation fick nys om hundens situation grep de in med en gång, och blev Liszkas räddning. Men det var ingen enkel pärs, eftersom Liszkas ägare vägrade att släppa ifrån sig hunden. Polis blev inkallad, som kunde gripa ägaren till den vanvårdade och både fysiskt och psykiskt misshandlade hunden.

Idag lever Liszka ett normalt liv med människor som bryr sig om och älskar henne – på samma sätt som hon har börjat att visa kärlek till sina nya ägare.

Djurräddningsorganisationen filmade när Liszka för första gången fick springa på gräs, och den lyckan som hunden visar med hela kroppen gör att man får tårar i ögonen! Se klippet själv nedanför, vilken otrolig lycka!