Så här enkelt blir du av med finnar och pormaskar! Supersmart!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,128166″ ap yos floating=”3″ ]

Finnar och pormaskar har blivit ett stort problemen för unga och vuxna, och även om de inte påverkar din hälsa kan de anses estetiskt fula. Både finnar och pormaskar kan inträffa av en rad anledningar, till exempel bakterier, utsättning för föroreningar, hormonförändringar, användning av smink, dålig hygien och för mycket olja på huden. Lyckligtvis finns det idag många behandlingar som kan hjälpa oss bekämpa dessa hudproblem för att uppnå mjukare och lenare hud som inte är fet.

Vi vet alla att det finns många läkemedel och produkter som lovar att ta bort finnar och pormaskar på marknaden. Dessa behandlingar är dock ofta rätt dyra och inte lika effektiva som de lovar. Av denna anledning ska vi idag dela med oss av en speciell rengöringsrutin och huskurer för att bekämpa finnar och pormaskar på ett hälsosammare och mer ekonomiskt sätt. Du bör givetvis tänka på att du måste vara konsekvent om du vill uppnå goda resultat.

  • Rengör din hud två gånger dagligen: Utsättning för gifter och föroreningar i omgivningen kan göra din hud smutsig utan att du märker det. Som ett resultat kan finnar och pormaskar dyka upp oftare. Om så är fallet råder vi dig att tvätta ansiktet morgon och kväll för att försäkra att du tar bort all kosmetika, bakterier, smuts och överflödig olja från huden.
  • Applicera en naturlig tonic på huden: Trollhassel är en av de bästa naturliga alternativen till industriella tonics. Denna naturprodukt fungerar som en stimulant och ett sammandragande medel för huden, vilket hjälper till att balansera nivåerna av olja och torkar ut finnar och pormaskar. Använd den dagligen för att hålla huden len och ren.
  • Använd ånga: Att ånga huden kommer hjälpa till att dra upp orenheterna från hudens bas, vilket ger oss en djup rengöring. För detta ska du fylla en skål med kokande vatten, täcka huvudet med en duk eller trasa och hålla det över skålen. Detta kan göras 2-3 gånger per vecka.
  • Exfoliera huden: Exfoliering är ett steg du måste genomgå för att bekämpa finnar och pormaskar, eftersom det rengör huden på djupet. Exfoliering hjälper till att ta bort döda hudceller och tar bort alla typer av smuts som kan påverka hudens skönhet. För att göra en hemgjord exfolieringskräm kan du blanda lite havregryn med honung och massera det drabbade områden med cirkelrörelser.