Pressa en citron (eller lime) och blanda med en sked olivolja och du kommer aldrig sluta använda denna blandning.

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,135467″ ap yos ]
(Andra såg även detta klipp)

Om du vaknar utmattad, även efter en lång natts sömn och du känner dig dränerad och utan energi under hela dagen, då ska du läsa det här!

Idag kommer vi att avslöja potentialen för blandning av citron (eller lime) juice och olivolja för att avgifta kroppen och eliminera alla gifter och avfall! På detta sätt kommer det att hjälpa dig att vitalisera din kropp och känna dig energisk och positiv hela dagen.

Denna åtgärd har använts under många år vid behandling av olika hälsoproblem. Olivolja är en grundläggande del av Medelhavsdieten, och den är hög på essentiella fettsyror som reglerar kolesterolet och eliminerar gifter från kroppen. Romarna och grekerna värderade olivoljans många medicinska egenskaper och kallade det flytande guld. Att införa detta i din kost kommer att ge många hälsofördelar.

Citroner är en av de mest hälsosamma frukter på planeten, hög på antioxidanter, vitaminer och viktiga näringsämnen, och ger fantastiska hälsofördelar med.

Därför har kombinationen av de två visats ge imponerande effekter i följande fall:

Mot Reumatiska problem – de potenta antiinflammatoriska egenskaper hos denna kombination är mycket användbara när det gäller reumatiska problem. Regelbunden konsumtion kommer att lindra ledvärken.

Mot hjärt-problem – På grund av den höga fettsyran som kombinationen innehåller så aktiverar det cirkulationen och reglerar kolesterolet, denna blandning jobbar effektivt för att förhindra hjärtproblem.

Att balansera galla i levern och gallblåsan – Experter hävdar att konsumtionen av blandningen på morgonen, på fastande mage, förhindrar tillväxt av gallsten. Dessutom kan ett glas vatten, olivolja, och citronsaft en timme före frukosten avgifta levern, njurarna och gallblåsan.

För bekämpning av förstoppning – Denna kombination kommer att fungera som ett smörjmedel för tarmarna samt stimulerar sålunda funktionen av levern och gallblåsan.Denna åtgärd verkar som en potent antioxidant som avlägsnar toxiner och renar kroppen, hjälper matsmältningen, och eliminerar slöseri.

På grund av dess otroliga hälsofördelar, rekommenderar vi att du försöker denna kraftfulla kombination så snart som möjligt, och du kommer aldrig att sluta använda den!