Polis ser en hund som springer upp och ner för gatan.. Sedan ser han en frusen kvinna i pyjamas som ligger livlös på verandan.

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,108814″ ap yos ]

Det var en ganska kall, tyst morgon när en ensam svart labrador blev sedd springandes längs med väg kanten i ett kvarter i en småstad. När polis konstapeln Jeff Gonzales kom fram till hunden som heter John Boy, så kunde han se att hunden var nervös, skällandes, och orolig att polisen skulle gå ut ur sin polisbil.

Då började hunden springa upp för gatan. Som det sedan visades, så har John Boy’s matte Krystel ett problem med hjärtat. Denna otroliga hund försökte få polisens uppmärksamhet för att sedan få honom att följa med åt rätt håll.

Innan Gonzales visste ordet av, så var han framme vid Krystals hus där hon fanns livlös. Hon låg avsvimmad över sin stol på verandan, fortfarande i hennes pyjamas. Frusen, med blåa läppar, och först trodde polisen att hon var död.

 

Krytsal återhämtade sig snart vid sjukhuset och längtade efter att komma hem till sin fyrbenta hjälte, och att träffa polisen som tog sig tid att lyssna på hennes lojala hund.

I den känslosamma videon nedanför, får du se Krystal när hon träffar hennes polis hjälte, konstapel Gonzales. Och tro det eller ej, John Boy har blivit adopterad och tillbaka skickad tre gånger tidigare av olika familjer innan han hamnade hos Krystel.

Kolla in denna känslosamma berättelse, och snälla DELA denna video med dina vänner på Facebook!