Om du äter rosa Himalayasalt varje dag under en månad, händer DETTA med din kropp

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,113902″ ap yos floating=”2″ ]

Himalayan rosa salt bryts för hand i Himalayas berg. Färgen kan variera från vitt till djupt röd, beroende på dess mineral och järnnivåer. Himalaya salt är rikare på mineraler än vanligt bordssalt, som innehåller mer än 84 slag som innehåller kalcium, kalium och magnesium. Tros vara den renaste formen av salt på jorden, är Himalaya rosa salt bryts ur havet saltavlagringar från forntida havsbottnar – vilket betyder att den inte innehåller föroreningar och kemikalier som finns i dagens havssalt

Hälsa Himalaya rosa salt naturliga mineraler gör det självklara valet av kockar, spa och vårdpersonal som främjar helhets livsstil. Lägga Himalayan salt till din vanliga kost kan ge viktiga mineraler och stödja korrekt absorption av näringsämnen. Det kan också normalisera blodtryck, eliminera toxiner och bidra till att balansera kroppens elektrolyter och pH-nivåer.

Terapeutiska Himalayan rosa salt kan användas för att skapa en saltlake bad, som kan bidra till att stärka immunförsvaret, avgifta kroppen och läka hudsjukdomar. Blötläggning i saltlake bad efter operationen kan också bidra till snabbare läkning och återhämtning. Ansikts ångar hjälpa till att minimera astma och bronkit symtom, samt öroninfektioner och vissa luftvägsinfektioner. Blöt en trasa i en saltlösning av Himalayas rosa salt och användning för öppna sår eller gemensamma tillstånd såsom artrit, benskörhet eller gikt.

Matlagning På grund av dess högre mineralinnehåll kan Himalayan rosa salt användas för att ersätta vanlig tabell eller havssalt för att stödja en hälsosam livsstil. Använd den i köket någonstans vanliga bordssalt kallas för. Flera grind val är tillgängliga, inklusive fin, medium och rock. Finmalda kan användas i vanliga salt shakers, medan de större bitarna kan malas i en kvarn. Det ger en rikare smak än bord eller havssalt och innehåller inga ytterligare kemikalier eller tillsatser. Himalaya salt är lättare för kroppen att smälta, och dess höga mineralinnehåll ger mer näringsämnen, uppmuntra bättre hälsa.