Om du äter 12 blåbär varje dag i en månad händer detta med din kropp! Jag hade ingen aning!!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,125366″ ap yos floating=”2″ ]

Du kanske har hört att blåbär är bra för dig, men du vet kanske inte varför. Vi är på väg mot sommaren i , och då är det säsong för ; söta och packade med hälsosamma komponenter gör att många anser att dessa underbara bär är så kallade ”Super foods”.
Packade med antioxidanter och antiinflammatoriska medel, kan dessa fantastiska bär skydda dig från cancer och autoimmuna sjukdomar, och har en kraftfull effekt på graden av åldrande, De kan betraktas som ”Ungdomens källa”.

om man äter blåbär dagligen har de förmågan att sänka blodsockret, vilket verkar bakåtvänt , med tanke på det faktum att de är en söt frukt; det faktum att de har denna förmån gör de väldigt bra för diabetiker. Förutom att sänka cancerrisker , förbättra blåbär synen och tar bort det onda kolesterolet. Anledningen till att de är effektiva för att upprätthålla ett ungdomligt utseende beror på de höga nivåerna av mangan och vitamin A och C, som främjar förnyelsekollagen .
För mer information om detta potenta bär, som har liknande hälsofördelar som mandel, så lyssna på mannen som heter Foster i den här videon för att få reda på vikten av att ha blåbär i din dagliga kost. Han berättar om både psykiska och fysiska fördelar, och vad han säger kommer att få dig att skynda till affären för att köpa dem!