Marcus & Martinus – Tillsammans mot drömmen

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,115252″ ap yos floating=”2″ ]
Marcus & Martinus har tagit hela Skandinavien med storm och nu kommer biofilmen om de norska succétvillingarna från Trofors.
De är Norges största tonårsidoler och älskade av sina fans i hela Skandinavien. Alla deras konserter säljer slut i rekordfart och de säger själva att det snurrar i huvudet av alla framgångar. Men de älskar resan de har påbörjat och deras fans betyder allt för dem. Fram till början av 2015 var de två helt vanliga musikälskande killar som inte ens i sina vildaste drömmar kunde förutse det som komma skulle.
Vi får följa killarna från när deras karriär kickade igång på allvar och fram till och med hösten 2016 med två utsålda konserter på Oslo Spektrum. Deras största framgång hittills är låten ”Elektrisk” som nu visats över 40 miljoner gånger på YouTube och sålt dubbla platina i Sverige. Den 4 november släppte de sitt nya album ”Together” som också blivit en stor succé och fått fina betyg av både publik och recensenter.I de nordiska länderna har Marcus & Martinus sålt över 400 000 konsertbiljetter och de har lyckats sälja ut Ericsson Globe x 2 (11 februari 2017) samt stänga grindarna både på Liseberg och Gröna Lund i förtid på grund av det enorma publiktrycket.
Förutom att vara framgångsrika musikartister så är Marcus & Martinus två digitala superstjärnor som fyller internet och sociala medier med sina sköna bilder och filmer. På Instagram har killarna 500 000 följare, på Facebook 50 000 följare och deras YouTube/VEVO-kanaler har nära 400 000 glada följare.
Den 20 januari kommer deras historia, Marcus & Martinus – Tillsammans mot drömmen, på bio över hela landet.
 
Vill du se filmen under pressvisning den 17-e januari 2017? Skicka ett mail till info@viralt.tv och anmäl ditt intresse. Vi bjuder på 2 biljetter mot att du beskriver filmen efteråt!