KVINNOR! gör ALDRIG detta med dina bröst!

Kvinnors bröst är något av de mest attraktiva och mest känsliga organ. Därför kräver de specialbehandling för de kan lätt skadas. För att upprätthålla din hälsa, gör aldrig dessa saker:

· Ha en olämplig behå
Många kvinnor tror att om de bär en mindre behå kommer det göra att brösten ser större och sexigare ut; Detta är dock inte sant eftersom du orsakar allvarligt obehag och får potentiella hälsoproblem.

· Bär alltid behå när du kör
Även om du kan känna dig friare när du inte bär en behå när du kör, kan du orsaka allvarliga skador på brösten. På detta sätt kan du orsaka problem i bindväven i brösten.

· Borttagning av hårstrån på brösten
Många kvinnor tenderar att ta bort hår kring bröstvårtorna. Men genom att göra detta ofta, kan du öka chanserna för håren att blir ännu tjockare och synliga, vilket ytterligare kan leda till inflammation och andra allvarliga problem.

· Klämmande
Det är ingen hemlighet att under samlag, är det många människor som klämmer på bröstvårtorna som tros orsaka sexuell upphetsning. Icke desto mindre, om detta sker alltför ofta och alltför aggressivt, kan bröstvårtorna skadas.

· Piercings
Även om en hel del kvinnor har bröstvårtan piercad, är processen inte helt ofarligt eftersom det kan orsaka lunginflammation.

 

Se själv i videon här nedanför:

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,101177″ ap yos ]

Etiketter:, , ,