Kära Make! Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott…

Kära make.
Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott. Jag tycker jag har varit en god hustru i 7 år och tycker inte jag har fått något för det. De sista veckorna har varit ett helsike!! När din chef ringde och sa att du sagt upp dig då rann bägaren över. Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig över huvud taget. Jag har klippt håret och fixat naglarna. Jag har lagat din favorit mat och till och med haft på mig ett raffset, men du kommer hem kastar i dig maten och sätter dig i soffan och tittar på sporten, sen lägger du dig och sover. Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig, så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre. Hur som helst är du ute ur mitt liv för alltid. Om du försöker få tag i mig, glöm det. Jag har flyttat till din bror! Hoppas du får ett bra liv. Din ex-fru.

Kära ex-fru
Inget har gjort mig gladare än ditt brev. Visst vi har varit gifta i 7 år men du har varit allt annat än en god fru.
Jag tittar på sporten för att slippa höra allt ditt gnäll, men det lyckas inte så bra…
Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte på är att du såg ut som en kille. Naglarna håller du jämt på med. Min mor har lärt mig att jag inte ska säga något, om jag inte har något snällt att säga. Du måste ha förväxlat min favorit mat med min brors, jag tycker inte om fläsk. När du hade raffsetet på dig såg jag att du glömt ta bort pris lappen och såg att den kostade 499:- . Jag tappade lusten eftersom min bror lånat 500:- i förrgår, jag hade hoppats det var en tillfällighet men tydligen inte. Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat ganska bra mellan oss.
Så när jag vann dröm vinsten på lotto i helgen kunde jag kvittera ut drygt 90 miljoner och blev jätte glad för vår skull. Jag sa upp mig idag och höll på att beställa en jorden runt resa till oss, men när jag kom hem läste jag ditt brev….allt händer väl av en anledning antar jag. Jag hoppas du får det liv du önskat dig hos min bror.
Jag har pratat med en advokat efter som du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.

MVH Rik som fan, fri som tusan.

PS Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som Eva men det är väl knappast något problem. DS