Jag hade ingen aning att om jag åt det HÄR så botar det min täppta näsa! Briljant!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,115907″ ap yos floating=”2″ ]

Jag vet inte med dig, men jag älskar kryddig mat. För mig är ingen mat verkligen fullständig om det inte bränner lite.

Allas smaker är olika och vissa är av förståeliga skäl lite främmande för mat som har potential att bränna munnen. Men om du har varit nyfiken på att vrida upp värmen på din mat, eller att försöka att använda några mer exotiska kryddor, har vi några fantastiska nyheter!

Kryddor av olika sorter-alltifrån heta chilipeppar till kryddor-som är avsedda att göra din mat smakrik kan ha mycket positiva effekter på din hälsa. Tänk på ditt kryddskåp som ett medicinskåp , fyllt med olika ekologiska ingredienser som kan hjälpa dig att behandla allt möjligt.

Som till exempel din täppta näsa!