Hund gömmer sig för ägare när hennes namn blir uppropat

Det finns tre saker i den här världen som hundar älskar mest: att äta, mysa och leka ute.

Alla hundägare kommer att veta att deras hundars mest spännande ögonblick i livet upplevs under det sista åren.

De kan bara inte få nog av att kissa på lyktstolpar och mumsa på sniglar; det är deras grej.

För en modig valp som heter Tasha verkade hon för deprimerad för att gå hem helt enkelt och valde då att försöka förlänga sin ute tid, så hon drog då med sig sin ägare till till en plats för att leka en rolig lek som heter kurragömma.

I en ny video som dök upp på nätet kan den lekfulla valpen gömma sig bakom en gigantisk växtkruka när hennes ägare ropar till henne, ”Tasha! Tasha var är du? Tasha!” Men i samma ögonblick som dörren stängs kan du se hennes fluffiga huvud dyka upp bakom lerkrukan för att se om kusten är klar.

Så fort hon öppnar dörren igen gömmer sig hunden och så fortsätter detta fram och tillbaka i vad som kan vara en av de mest bedårande videor du kommer att se på hela kvällen.

Det kommer att få dig att skratta, precis som det gjorde för ägarna när deras familj medlem fortsätter sitt roande.

Uppenbarligen var videon för rolig för att inte delas och laddades upp av Kelly Davenport Jackson i Rossford, Ohio, som laddade upp den på Facebook i går.

Sedan dess har den fått mer än 400 0000 visningar, 10 000delningar och 9 000 gillningar i skrivande stund.

För låt oss inse det, världen kan vara en knepig plats att leta i och ibland behöver vi alla bara en rolig hundvideo för att påminna oss om att allt kommer att ordna sig.

Det måste finnas något i vattnet, för hunden älskar verkligen att vara bakom krukan. Och hunden som heter Maggie som fick sig ett helt nytt leende efter att ha gömt sig bakom.

Hundar – vi förtjänar dem inte ibland men vi är glada att det finns.