Hon stöter på manlig sjuksköterska drogad av bedövning! UNDERBART!!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,119296″ ap yos floating=”2″ ]

Det är 2016, vilket betyder att det är helt acceptabelt att ta en icke-traditionell väg när det gäller saker som… låt oss säga bröllops förslag.

Den här tjejen hade inga problem att ställa frågan till hennes manliga sjuksköterska, som hon förälskade sig i vid första anestesi-inducerade syn.

I ärlighetens namn, om rollerna var ombytta här, skulle det förmodligen vara obehagligt. Men att titta på denna kvinna som försöker stöta på hennes manliga sjuksköterska är otroligt underhållande.

Den manlig sjuksköterskan av intresse heter Luke och han ser ungefär ut som en sexig bibliotekarie/skogshuggare. Det är mitt sätt att säga den här tjejen inte kan klandras för hennes outtröttliga försök.

Hon vill gifta sig i kapellet i Las Vegas och vara de sötaste paret någonsin. Hon älskar också Luke väldigt mycket. Lukas fungerar även som ett exempel på det värsta att säga när en tjej säger att hon älskar dig, ”tack” och ”noterat” är inte ett trevligt sätt att låta ned någon. Lyckligtvis är den brutna arm-flickan här alldeles för drogad för att läsa mellan raderna.

Luke bara sitter där, håller hennes hand och nickar och ler. Bra för Luke. Men jag önskar att han hade sagt ja. Hon skulle inte ha kommit ihåg de, och han vet att hennes brutna arm fysiskt skulle ha hindrat henne från att hoppa på honom.