Hon lägger potatismos i ett hett våffeljärn. 10 minuter senare? MUMSIGT!!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,117908″ ap yos floating=”2″ ]

Rester är underbart. De är som en färdiga måltid, som bara ligger där och väntar på dig.

Värm upp den (eller inte) och lägg den på en tallrik, och så är det klart! Ibland blir maten ännu bättre efter en natt i kylskåpet.

Men vissa saker som potatismos är inte riktigt så smaskigt nästa dag, då fluffigheten inte är riktigt densamma.

Men det du ska få se nu är ett sätt du kan få det där överblivna potatismoset att förvandlas till något riktigt mumsigt!

 

Ingredienser
2 msk. vegetabilisk olja
1/4 kopp kärnmjölk
2 ägg
2 1/2 koppar överbliven potatismos
3 msk. hackad lök
1 kopp riven cheddarost
1/2 kopp mjöl
1/2 tsk. bakpulver
Gräddfil och lök för servering
Matlagningsspray