Hon har ledsnat och säljer sin pojkväns bil på Blocket. Annonsen är bara för bra!

Flickvännen har ledsnat på sin kille som har lovat att han ska sluta samla på sig massa bilar så hon bestämmer därför att ta saken i egna händer.

Vi förstår mycket väl flickvännens frustration i det hela och tycker annonsen är klockren! Om du tycker det är svårt att läsa annonsen nedan så har vi skrivit av den och lagt in under bilden.

blocketannons

Hej, har nu tröttnat på att killen samlar på sig bilar och efter månaders tjat om att han ska göra sig av med någon utan framgång så tar jag saken i egna händer.

Är alltså en blå volvo v70 som ska bort, jag vet inte så mycket om den då jag har noll bilintresse. Men vet att den oftast startar men ibland vill den inte så nått är ju fel. Så ta den som reservdelsbil eller om någon orkar lägga tid på att fixa den. Vet att pappa min får igång den och kan flytta den när den står ivägen på parkeringen där hemma så helt oduglig är den ju inte i alla fall! Tror den är avställd. Bilen finns utanför Almunge.

Jag vill bara att vi blir av med den här bilen då den inte är särskilt snygg och bara står och tar plats just nu, skrev in killens melj och nummer så hör av er till honom om ni e intresserade.
(finns även en volvo s40 som ska bort som man kan kolla på samtidigt om man är intresserad)

Mvh Flickvännen som tröttnat på alla dessa jäkla bilar.

Vi kan förstå hennes frustration i det hela. Dela gärna annonsen vidare så kanske hon lyckas sälja hans bil!