Funktionshindrad pojke finner sin osannolika frälsare i en trebent hund. VILKEN HISTORIA !!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,111698″ ap yos floating=”2″ ]

Haatchi var bara en valp när han blev bunden till en tågspåret i norra London och överkörd av ett tåg. Den lilla vovvens svans blev avskuret och hans bakre ben allvarligt skadat. Men Haatchi visade sig vara en otrolig överlevare. Han kröp bort från tågspåret och gömde sig i dagar innan han slutligen räddades.

Tyvärr blev de tvungna att amputera Haatchis ben och svans på grund av infektion, men  visste inte att han var på väg att träffa sin nya bästa vän. Owen, nu 9 år gammal, har Schwartz-Jampel, en sällsynt genetisk sjukdom som orsakar att hans muskler är permanent spända och han måste sitta i rullstol och det försämrar synen. Owen, led också av hög ångest och hade svårt att umgås socialt på grund av hans tillstånd, vilket gör det omöjligt för honom att träffa vänner. Han hade en ensam, smärtsam barndom, och Owen kände sig hjälplös och rädd.

När Owens pappa blev kär i en hundtränare vid namn Colleen, blev den lilla pojkens liv plötsligt fullt av nya möjligheter. Collen såg Haatchi på nätet, och det var bara något med denna trebenta hund – och hon hade rätt. Haatchis effekt på Owen var omedelbar, och deras liv förändrats för alltid. Så snart de två möttes vilade Haatchi  hans jättehuvudet på Owens ben. Folk slutade fråga vad det var för ”fel” med Owen och började fokusera på den otroliga förbindelsen mellan de två osannolika vännerna. Idag är deras berättelse en av Internets mest älskade berättelser om vänskap.