En ung man har flyttat från hans föräldrahem till en ny lägenhet….

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,122882″ ap yos floating=”2″ ]
(Random video)

En ung man har flyttat från hans föräldrahem till en ny lägenhet på egen hand och gick till entrén för att sätta sitt namn på sin brevlåda. När han stod där och grejade med sin brevlåda, kom en attraktiv ung dam ut ur lägenheten bredvid brevlådorna, klädd i en morgonrock.

Den unge mannen log åt den unga kvinnan och hon startade en konversation med honom. När de pratade, gled hennes morgonrock upp, och det var uppenbart att hon inte hade något under. Den stackars unge mannen började svettas och han hade problem med att försöka hålla ögonkontakt.
Efter några minuter, la hon sin hand på hans arm och sa:
– Låt oss gå till min lägenhet, jag hör någon komma.

Han följde henne in i hennes lägenhet, hon stängde dörren och lutade sig mot den, lät sin morgonrock falla bort helt.
Nu, helt naken, spann hon mot honom,
– Vad skulle du säga är min bästa egenskap?
Nervös och generad, sa han slutligen:
– Det måste vara dina öron.
Förvånade och lite sårad frågade hon:

– Mina öron… ?? Titta på dessa bröst, de är stora och 100% naturliga.. Jag tränar varje dag och min rumpa är fast.. Titta på min hud – inga fläckar någonstans, så hur?.. Hur kan du tycka att den bästa delen av min kropp är mina öron??
Harklade, stammade han:
– Här utanför, när du sa att du hörde någon komma, det var jag