En man satt i en bar och stirrade på sin drink..

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

En man satt i en bar och stirrade på sin drink. Han hade suttit minst en timme och stirrat. In kommer en stor MC-kille sätter sig bredvid honom tar hans drink och sveper den.
-Vad tänker du göra åt det din mes? Frågar MC-killen. Mannen började gråta hejdlöst.

-Va fan jag drack bara upp din drink. Sa MC-killen. Mannen vände sig mot honom och sa:
– Du fattar ingenting. Detta är den värsta dagen i mitt liv, snyftade mannen. Jag försov mig i morse till ett viktigt möte och fick sparken. När jag kom ut på parkeringen hade någon stulit min bil. När jag åkte hem i taxi tappade jag min plånbok. Äntligen hemma bet min hund mig och sedan kom jag på min fru i sängen med grannen. Jag kom hit till denna bar för att bygga upp mod till att ta mitt liv.

Sedan kommer du in stormande och dricker upp mitt djävla gift.