En familj flyttar och lämnar kvar sin pitbull som om han vore skräp. Då fotar grannen hunden för att be om hjälp

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,108825″ ap yos ]

En familj från USA flyttade och övergav Boo, deras pit bull terrier. En granne kunde inte tro sina ögon när han såg Boo sovandes på en madrass, som dem lämnat på sidan av gatan, bland allt skräp som familjen inte ville ha.

Familjen kom till och med tillbaka för att hämta upp lite saker, men endå tog dem inte med sig hunden. Grannen var så förkrossad att han fotade det hela och postade det på Facebook för att be om hjälp. Han ringde även varenda hund räddningskår i området, men ingen ville hjälpa Boo.

Det va då en man som hette Mike Diesel som sett den ensama varelsen. Han körde iväg för att träffa Boo, men han visste att han var tvungen att bygga upp ett förtroende.

”Detta började på Söndag eftermiddagen den 16e klockan 14:30. Jag kom dit och stannade till midnatt , för att lära känna Boo. Och undertiden så gav jag honom lite mat då och då,” sade Diesel.

 

Diesel kom tillbaka dagen efter och lyckades sätta på Boo ett koppel. Då tog han honom raka vägen till veterinären för att få hjälp. Hunden hade hjärtmask, men Diesel fick nu all hjälp han behövde.

”Boo byggde snabbt upp en tillit till mig och det bevisar verkligen kärleken i en pit bull och tilliten som dem har i oss människor,” sa Diesel.

Boo’s familj kanske inte ville ha honom och dem älskade nog inte honom ordentligt, men det verkar som om han tillslut kom till någon som bryr sig.

Snälla DELA denna berättelse för att berömma Mike Diesel för att han tog sig an och räddade den här hunden!