Detta är hur man använder kokosolja och bakpulver för att se ÅR yngre ut!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,101724″ ap yos ]

I den här artikeln ger vi dig en kraftfull hemlagad ansiktsrengöring som använder de två mest fantastiska ingredienser mänskligheten någonsin sett – bakpulver och kokosolja. Dessa båda har visat sig lindra alla typer av hudproblem.

Det är en av de åtgärder som inte kräver några tjusiga förberedelser, och du kan använda den för att bli av med akne, akneärr, rodnader eller bara ta bort smuts. Vissa gillar att använda den som en ansiktsscrub, eftersom den också eliminerar dödhud. Vår hemlagade ansiktsrengöring krymper porer, behandlar akne och tar bort pormaskar på en gång.

Dess makt kommer från båda dess beståndsdelar, och vi måste nämna att bakpulver och kokosolja är helt säkra att använda och helt naturliga.

Kokosolja har starka antibakteriella egenskaper. Det är en utmärkt hudkräm, läkande och dess ingredienser föryngrar huden och förhindra ytterligare hudproblem. Bakpulver förhindrar att akne uppstår, och upprätthåller normala pH-värdet i huden, allt på grund av dess struktur.

Ingredienser:
2 tsk. extra virgin kokosolja
1 tsk. bakpulver

Förberedelser:
Blanda båda ingredienserna i en liten skål och rör om tills det blir slätt.

Användning:
Gnid den mäktiga pastan på de drabbade hudområdena. Lämna det på i 5-6 minuter och skölj bort med varmt vatten. Du kan också massera huden medan du gör detta. Kokosolja är en lysande hudkräm, så du behöver inte använda din vanliga hudkräm efter behandlingen.

 

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!