Barnet på 7 år har bara en kort tid kvar att leva

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,133814″ ap yos ]
(Andra tittade även på detta klippet)

Sjuåriga Filip Kwasny från Essex i England, har det inte som övriga barn som är sju år. Han hade gärna tillbringat sina dagar i skolan, leka och njuta. Men Philip måste tillbringa resten av sin tid här på jorden i en sjukhussäng .

Filip har leukemi, en sjukdom som har spridit sig till pojkens tarmar. Det finns tyvärr inget hopp om överlevnad.

Pojkens enda önskan är att få bli begravd bredvid sin döda mor, så att hon kan ta hand om honom i himlen.

Philips mamma dog också av cancer. Hon dog i Polen år 2011 och är begravd där. Filip Kwasny måste därför flyttas till Polen för att få sin önskan uppfylld. Familjen samlar för närvarande in pengar genom en insamlingskampanj på internet för att genomföra detta.

Fadern till Philip, Piotr Kwasny, hoppas att familjen kommer att få tillräckligt med pengar för att uppfylla hans önskan.

– Philip kommer att begravas med sin mor. Så nu måste vi lyckas uppnå detta, han är orolig för att han annars inte kommer att träffa sin mamma i himlen, säger fader.

Fadern måste leva i ovisshet om hur länge han kommer att ha sin son kvar. Läkarna kan nämligen inte säga något exakt om hur länge han har kvar. Pojken kan inte äta någon mat eftersom allt han äter spys upp. Magen fylls långsamt med vätska, som pressar på hans organ och gör att Filip har svårt att prata och andas.
Dela på Facebook

Fadern berättade att Philip vet att han kommer att dö, men han tröstar sig med tanken på att begravas med sin mamma.

Lyckligtvis kan Philip önskan nu bli verklighet. Insamlingskampanjen har för närvarande resulterat i mer än 100.000 svenska kronor.

När du reser från denna jord, vila i frid lilla Philip, tillsammans med din mamma.