Använd salt för att stoppa huvudvärk och migrän omedelbart! Så HÄR gör du!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,108956″ ap yos ]

I ett större perspektiv verkar ”en huvudvärk” vara en relativt liten kamp. Men försök att säga detta för någon som lider av härdsmält migrän och försvagande huvudvärk – ett vanligt tillstånd som kan göra även de minsta uppgifterna omöjliga att utföra.
Enligt WebMD har värkande och bultande smärta i samband med migrän förmågan att orsaka illamående, ljuskänslighet och även kräkningar.

Tyvärr har många av de smärtlindrande alternativ som finns idag biverkningar som liknar det tillstånd som du försöker att lugna. Många mediciner kan tillfälligt lindra din smärta, men tyvärr kan några av de möjliga biverkningar som anges på flaskan vara: illamående, hudutslag, leverskador, orolig mage, halsbränna, magsår, njurproblem, allergisk reaktion, och ökad risk för hjärtinfarkt och stroke.
Och vi är kvar med ett val: antingen tar medicin i hopp om att lindra vår smärta tillfälligt, medan vi tar risken till skadliga och farliga biverkningar – eller ska vi leva med smärtan?
Jo, tack och lov finns det en lösning på vår smärta som är säker, naturlig, billig och effektiv. Bota migrän på under 5 minuter med hjälp av två enkla köksingredienser.

Kombinationen av citronsaft och havssalt har den mirakulösa makten att lugna migränsmärtor du lider av, på ett sunt sätt. Livestrong förklarar att havssalt har förmågan att hjälpa avgifta kroppen; Det främjar ett hälsosamt system; och det är naturligtvis skördat, så dess mineraler inte har genomgått förädling eller kemisk behandling.
Blanda bara saften av en citron och 2 tsk havssalt i ett glas vatten och drick. Denna mirakulösa