7 anledningar till att du alltid bör sova naken – bästa som finns!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,100543″ ap yos ]

1. Det är härligt,

att vakna helt naken kan vara den härligaste känslan som finns, de är det perfekta sättet att starta en jobbig arbetsdag.

2. Du håller dig yngre längre!

Om du sover med kläder blir huden varmare vilket hindrar nyttiga hormoner från att reparera och fräscha upp hyn. Att sova utan kläder gör att din hyn andas bättre och förblir fräschare.

3. Du har mer sex.

Även om underkläder kan vara väldigt sexigt, så kommer det knappast leda till mer boom-chicka-wow-wow än två sexigt nakna kroppar som härligt kan gnida sig mot varandra.

4. Bättre självförtroende

Ju mer du är naken, desto mer kommer du känna dig bekväm i att vara naken och speciellt runt din partner. Du kommer känna dig sexigare och må bättre. – Vilket också kan leda till lite mer sexiga initiativ.

5. Förbättrar ert förhållande.

Det är bevisat att hud mot hud-kontakt frigör massvis med trevliga ämnen i kroppen som gör både dig och din partner gladare och mer positiv.

6.Ekonomiskt

Är du fortfarande inte övertygad? Rent ekonomiskt är det bättre på alla sätt både för plånboken och miljön, du behöver inte slösa pengar på pyjamasar, och du behöver inte tvätta massa pyjamasar och underkläder för att du sovit i dem vilket sparar på miljön.

7. Det är fantastiskt

Känslan av att få krypa runt i sängen helt naken är fantastisk, speciellt i helt nya sängkläder, det är luftigare, det är fräschare, du kommer känna dig friare och lyckligare än tidigare, plus du slipper fula tros och kalsong-linjer i midjan.